Kinderyoga op maat

Kinderyoga op maat is voor kinderen die in een reguliere kinderyoga les niet tot hun recht kunnen komen en extra en persoonlijke begeleiding kunnen gebruiken, maar ook voor kinderyoga op scholen en bso. En wil je eens wat anders met je verjaardagsfeestje?…zelfs een kinderyoga verjaardagsfeestje is mogelijk.

Voor elk kind is er een vorm van yoga!

  • Uit de praktijk blijkt dat kinderen met ASS, AD(H)D of ander bijzonder gedrag ontzettend veel baat kunnen hebben bij yoga. Voor deze kinderen kan een 1 op 1 kinderyoga een mogelijkheid zijn. Op individuele wijze te laten kennismaken met yoga, persoonlijke begeleiding afgestemd op een hulpvraag van het kind. Leeftijd 8 t/m16 jaar.
  • Tijdens de gymles eens een kinderyoga avontuur ervaren? Een rustmoment in de drukte van de dag op school? Of kinderen een plezierige en waardevolle uitdaging geven op de bso? Dat kan ook bij ‘kinderyoga op maat’. In een persoonlijk gesprek kunnen de mogelijkheden worden besproken. Leeftijd 4 t/m 12 jaar.
  • Een kinderyoga verjaardagsfeestje kan verzorgd worden. Samen met ouders en jarige wordt van te voren het thema bepaald en de inhoud van het feest besproken. Leeftijd 6 t/m 12 jaar.

Voor meer informatie kunt u een mail sturen. Ik kom graag met u in gesprek over de mogelijkheden.